Andijvie met champignons

ANDIJVIE MET CHAMPIGNONS

Ingrediënten (voor 2 personen)

  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 500 gram andijvie
  • 250 gram champignons
  • 1 eetlepel olijfolie
  • Nootmuskaat

Bereiding

  1. Maak de groente schoon.
  2. Snijd de ui en de knoflook in snippers.
  3. Snijd de andijvie in smalle repen.
  4. Snijd de champignons in plakken.
  5. Verwarm de olie en fruit hierin de ui glazig.
  6. Voeg de andijvie en de knoflook toe en bak dit al roerend tot de andijvie is geslonken.
  7. Voeg de champignons toe en smoor ze kort mee.
  8. Maak de groente op smaak met wat nootmuskaat.

Menusuggestie: Andijvie met champignons, frisse wortelsalade, runderworstje.