Avocado-zalmsalade

INGREDIËNTEN (voor 2 personen)

  • 1 courgette
  • 1 zalmfilet (ca. 200 g)
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 avocado
  • 2 el groene pesto
  • ½ bekertje creme fraiche (125 ml)
  • (versgemalen) zwarte peper

 

BEREIDING

  1. Courgette in blokjes snijden en in 4 minuten beetgaar koken.
  2. Zalm in blokjes van 2 x 2 cm snijden. In wok olie verhitten en zalmblokjes ca. 4 minuten roerbakken.
  3. Avocado schillen en in blokjes snijden.
  4. Courgetteblokjes in zeef afspoelen onder koud water.
  5. In kom pesto en crème fraîche door elkaar roeren.
  6. Courgette, zalm en avocado door dressing mengen. Op smaak brengen met peper.

Serveren met een groene salade en voor mensen die meer energie nodig hebben, wat stokbrood