INGREDIËNTEN ( voor 8 mini pannenkoeken)
- 2 eieren
- 2 (rijpe) bananen
- 1 theelepel bakpoeder
- olie of roomboter
- optioneel: blauwe bessen, snufje kaneel, theelepel geraspte kokos en geschaafde & geroosterde amandelen on top
BEREIDING
- Prak de bananen flink fijn op een snijplank en kluts de eieren in een kommetje. Voeg de bananen en bakpoeder toe aan de eieren en meng even goed door.
- Verwarm een kleine koekenpan met klontje roomboter op laag vuur en schep een kleine juslepel beslag in de pan.
- Laat een paar minuten stollen. Draai voorzichtig om met een spatel.
- Bak de andere kant ook mooi bruin.
- Doe de pannenkoekjes op een bord en strooi er eventueel wat blauwe bessen over.
Tip 1: blauwe bessen zijn seizoensgebonden, je kunt natuurlijk ook diepvries bessen gebruiken.
Tip 2: kaneel versterkt de zoete smaak van bananen.