Gebakken appeltjes met rundvleesreepjes

INGREDIËNTENimg_2155

  • 1 ui
  • 1 broccoli
  • 1 el kokosolie
  • 300 gr rundvleesreepjes
  • 2 appels
  • 2 tl kaneelpoeder
  • ½ tl knoflookpoeder

BEREIDING

  1. Pel de ui en snijd in halve ringen. Snijd de broccoli in roosjes
  2. Verwarm de kokosolie in een wok of hapjespan en bak hierin de ui en de rundvleesreepjes. Voeg, wanneer het vlees rondom bruingebakken is, de broccoli toe en bak deze al omscheppend 5 minuten mee. Snijd ondertussen de appel in kwarten, verwijder het klokhuis en snijd in partjes.
  3. Voeg de parten appel, de kaneel- en knoflookpoeder toe, schep om en bak nog 1-2 minuten mee. Breng op smaak met peper en zout.

 Geef hierbij zoete aardappelen.