Komkommer-avocadosalade

INGREDIËNTEN (voor 2 personen)

  • 100 gr gemengde sla
  • ½ komkommer
  • 1-2 avocado’s
  • 2 bosuitjes
  • 3-4 el olijven
  • 3 el pijnbompitten
  • 3-4 el olijfolie
  • 1 el pesto
  • basilicum

BEREIDING

  1. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan lichtbruin.
  2. Was en droog de sla, snijd de komkommer in schijfjes en de uitjes in ringen.
  3. Halveer de avocado, verwijder de pit, schep het vruchtvlees eruit  en snijd het in reepjes.
  4. Meng de avocado en de komkommer goed door elkaar en voeg olijven toe.
  5. Knip de basilicum fijn.
  6. Maak een dressing van olie en pesto.
  7. Strooi kruiden en pijnboompitten over de salade.
  8. Serveer de dressing naast de salade.