Snijbonen met shoarma

SNIJBONEN MET SHOARMA

INGREDIËNTEN (voor 2 personen)

  • 500 gram snijbonenIMG_9404
  • Beetje zout
  • 300 gram shoarma
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • olijfolie
  • 200 gr cherrytomaatjes (of 2 tomaten)

BEREIDING

  1. Snijd de snijbonen in stukjes van ca. 1 cm
  2. Zet ze op met een beetje water en wat zout en kook de groente in 10 minuten gaar
  3. Snijd de ui in halve ringen en snijd de knoflook fijn
  4. Bak de ui tot deze glazig ziet, voeg knoflook toe en daarna het shoarmavlees. Roerbak het geheel totdat het vlees gaar is. (Ongeveer 8 minuten)
  5. Halveer de cherrytomaatjes (of snijd de tomaat in blokjes) en verwarm dit even kort mee.
  6. Voeg snijbonen bij het vlees en roer nog even goed om

Menusuggestie: tzatziki (als vervanging van knoflooksaus) en andijviesalade