vruchtenlollies

VOOR 4 KIWI IJSJES

3 groene kiwi’s
2 theelepels honing
75 milliliter water

Schil de kiwi en pureer met de staafmixer. Meng hier de honing en het water doorheen. De gepureerde kiwi is een vrij dikke massa van zichzelf, daarom voeg je een beetje water toe. De honing verzacht de zurigheid van de kiwi. Met kiwi gold heb je minder honing nodig. Giet het kiwimengsel vervolgens in de vormpjes en laat een aantal uur in de vriezer opstijven.

VOOR 4 PERENIJSJES
400 gram peer
Sap van 1 limoen
2 theelepels honing

Schil de peer, verwijder het klokhuis en pureer met de staafmixer, meng met het sap van 1 limoen en twee theelepels honing. Giet het peermengsel in de ijsvormpjes en laat een aantal uur in de vriezer opstijven.

VOOR 4 AARDBEIENIJSJES
400 gram aardbeien
sap van een halve limoen
2 theelepels honing

Pureer de aardbeitjes en meng ze met het sap van een halve limoen en twee theelepels honing. Giet het aardbeimengsel in de ijsvormpjes en laat een aantal uur opstijven in de vriezer.